+36 (30) 624 2983

Budapest XIII. kerület Eladó Lakás Rózsafa utca
Csak nálunk! CSOK PLUSZ Foglalt

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XIII. kerület, Angyalföld, Rózsafa utca
Alapterület
55 m2
Irányár
45.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
317831

**EGY 1. EMELETI, 55NM-ES, 2 SZOBÁS, TEHERMENTES LAKÁS VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT ANGYALFÖLDÖN, METRÓ KÖZELÉBEN!**

Leírás

**EGY 1. EMELETI, 55NM-ES, 2 SZOBÁS, TEHERMENTES LAKÁS VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT ANGYALFÖLDÖN, METRÓ KÖZELÉBEN!**


Keresi új otthonát a KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSÜ Angyalföld szívében? Akkor ne keressen tovább!
A Rózsafa utcában eladó egy 1. emeleti, 55 nm-es, TEHERMENTES lakás, amely MINDEN korosztály számára ideális választás lehet, sőt még befektetőknek is KIVÁLÓ LEHETŐSÉG!

**Elhelyezkedés:**
Az ingatlan elhelyezkedése páratlan! A 3-as metró Dózsa György úti megállója csupán 5 perc sétára található, így a belváros gyorsan és kényelmesen megközelíthető. Ezen felül több villamos, troli és busz megállója is a közelben van. A mindennapi bevásárlás megoldható a közeli üzletekben, piacon és bevásárlóközpontokban. Ha a természet közelsége vonzza, a Duna-part, a Margit-sziget és a Városliget is könnyen elérhető. Mindemellett az utca CSENDES, így otthona nyugalma biztosított.

**A lakás:**
Ez az 55 nm-es lakás minden igényt kielégít! Két KÜLÖNBEJÁRATÚ szoba, konyha, étkező, és fürdőszoba kényelmes elosztást biztosítanak. A 3.6 méteres belmagasság lehetővé tette egy praktikus GALÉRIAÁGY kialakítását az egyik szobában, így növelve az életteret. Az ingatlan MŰANYAG és SZÚNYOGHÁLÓS nyílászárókkal van felszerelve, amelyek az UTCÁRA néznek. A villanyvezeték hálózatot cserélték, a burkolatok pedig SZÉP ÁLLAPOTBAN vannak: a szobákban FA PARKETTA, a többi helyiségben pedig járólap található.

A lakás gázkonvektoros fűtéssel rendelkezik, de a kényelmet két HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA tovább fokozza, így minden évszakban ideális hőmérséklet biztosítható. A meleg vízellátást gázbojler szolgáltatja, ami megbízható és gazdaságos megoldás.

**Hívjon fel, akár hétvégén is! Ne hagyja ki ezt a KIVÁLÓ lehetőséget! **

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Fórizs Edit

Fórizs Edit

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-624 2983

forizseditingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás