+36 (30) 624 2983

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
IX. kerület, Rehabilitációs terület
Alapterület
72 m2
Irányár
104.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
320571

**TETŐKERTES, TERASZOS, NAPELEMES, PENTHOUSE LAKÁS FERENCVÁROS SZÍVÉBEN**

Leírás

**TETŐKERTES, TERASZOS, NAPELEMES, PENTHOUSE LAKÁS FERENCVÁROS SZÍVÉBEN!**

**TEHERMENTES, GYORSAN KÖLTÖZHETŐ!**

Ez a különleges, 72nm-es ingatlan az 5. emeleten található. AMERIKAI KONYHÁS nappalit, 1 hálószobát, praktikus gardróbot és fürdőszobát tartalmaz. A 33 nm-es TERASZ, mely részben TÉLIKERTTÉ lett alakítva, tökéletes helyszín egész évben a kikapcsolódásra és pihenésre. Elektromos napellenző biztosítja az árnyékot a meleg napokon.

A lakás egyik legnagyobb különlegessége a 60 nm-es INTIM TETŐKERT, amely ÖNTÖZŐRENDSZERREL ellátott, füvesített és sok lehetőséget rejt magában. Itt jakuzzi, sütögető, sőt, akár konyhakert is megvalósítható! Ilyen adottságokkal ritkán találkozhat a belvárosban!

**MŰSZAKI ADATOK**
A fűtést és meleg vizet KOMBI CIRKÓ rendszer biztosítja, és tovább fokozza a komfortérzetet a 2 db hűtő-fűtő KLÍMA. A rezsi kifejezetten kedvező, köszönhetően a 6 db NAPELEMNEK, ami **0 FT VILLANYSZÁMLÁT** jelent! A biztonságot riasztó rendszer védi.

A közös költség mindössze 22.000 Ft/hó, ami a garázs használatát is tartalmazza. A vételár magába foglalja a beépített szekrényeket, valamint a konyhabútort gépekkel. A további bútorok megbeszélés tárgyát képezik.

**PARKOLÁS**
A lakáshoz opcióként megvásárolható a teremgarázsban egy emelőszerkezetes, DUPLA PARKOLÓ, mely +10 M Ft.

**HÁZ**
A 2005-ben épült társasház liftes, saját parkosított belső kerttel és teremgarázzsal rendelkezik.

**KÖRNYEZET**
Az infrastruktúrája kiváló, pár perces sétára találhatók ALDI, SPAR, PENNY, piac, Corvin sétány, éttermek, kávézók, parkok, óvoda, iskolák és egyetemek, sportolási- és egyéb szórakozási lehetőségek.

**KÖZLEKEDÉS**
A közlekedés elsőrangú, a Klinikák metró megálló csak néhány perc séta.

Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget! Érdeklődjön MOST, akár hétvégén is és költözzön be gyorsan ebbe az álomlakásba!

Kapcsolati adatok

Fórizs Edit

Fórizs Edit

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-624 2983

forizseditingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás